Medlemmer fordelt over hele Nordsjælland

Vi har mere end 60 medlemmer som er fordelt over hele Nordsjælland. Hvert medlem bidrager med varer og events året rundt der introducerer de besøgende for egnens særlige råvarer og håndværkstraditioner.

Medlemsoversigt

map grid

Traditionsrige håndværks- og madoplevelser

Touristdestinationen Nordsjælland er kendt for unikke madoplevelser og et tæt samarbejde mellem bønder, madhåndværkere og madformidlere. Vores medlemmer formidler egnens traditioner igennem dyrkningsformer og håndværk, og skaber unikke oplevelser og kvalitets varer.

Kvaliteten er i højsædet

Alle vores medlemmer har fokus på kvalitet, om de så fremstiller kunst, mad- og drikkevarer, driver slagterier, bryggerier, landbrug eller pensionat. Det enkelte medlem bidrager med et stykke af regionens traditionsrige kultur, som fremstilles med omhu og respekt for egnens håndværksmæssige traditioner. Derfor er der altid et lille stykke af Nordsjællands historie med i de oplevelser og produkter som vores medlemmer sælger.

Støt det lokale

Når du køber fra vores medlemmer støtter du det lokale, og bidrager til at egnens håndværk og traditioner bliver holdt i live. Nordsjælland er kendt for et helt særligt natur- og kulturlandskab, som kan videregives igennem generationer med støtte fra lokalbefolkningen og turisme.