På vejen mellem Vejby og Rågeleje finder du Gundekildegaard. Når du kører ned ad Jordbærallén kommer du til den gamle firelængede Gundekildegaard, hvor gårdbutik med tilhørende Jordbærcafé er indrettet i den gamle lade. Udenfor kan du sidde og nyde udsigten ud over markerne, og i højsæsonen kan der plukkes jordbær i jordbærmarken.

Gundekildegaard er drives af Lisbeth og Torben Bo Toft Christensen, som også kendes som de passionerede bærfolk fra Rokkedyssegaard.

I gårdbutikken sælges ultrafriskplukkede jordbær, hindbær, nyopgravede kartofler m.v. og på hylderne er der masser af hjemmelavede bærprodukter. Alt er høstet og forarbejdet på Rokkedyssegaard. Jordbærcafeen er indrettet med isbar og café, hvor du kan få friske og søde bæroplevelser. Her serveres Rokkedysse is, smoothies, bærdrikke, kaffe og bærkager, og der kan bestilles bærbrunch.

Bær, sommer og musik hører sammen. I løbet af sommeren arrangeres bærjazz aftener med mad, vin og musik. Hold øje med arrangenterne via online gårdbutikken på hjemmesiden.

Gundekildegaard

Åbningstider

Åben hver dag fra 12. maj – 28. aug. Se tider på hjemmesiden.

Planlæg min rute

Rågelejevej 46, 3210 Vejby