Freerslev Kotel er et produktionslandbrug med 330 kødkvæg og 300 dyrket areal.

I vores gårdbutik sælger vi egne produkter: kød, æg, syltetøj, saft og honning. Som kunde i gårdbutikken er I altid velkomne til at gå ud i staldene for at hilse på dyrene og hygge jer på legepladsen.

Vi er også et besøgslandbrug også med høns, kaniner og katte. Gratis gårdbesøg med guidet rundvisning for skoleklasser og ungdomsskoler. Du kan også booke rundvisning på vores besøgsgård, hvor vi kommer rundt til alle dyrene og landbrugsmaskinerne.

Åben Gård arrangementer i sommerferien med mange slags underholdning som fx traktor- eller ATVtur, halmlegeplads, gårdquiz, skattejagt og hjemmelavet lækkerier sælges fra vores gårdcafé. Gårdmiddage afholder vi hver måned, hvor vi sidder ved langborde og nyder hjemmelavet mad og hygger os med at møde nye mennesker.

Grillbaren kan være aktuel hvis du vil gøre din fest lidt anderledes – så kommer vi og sørger for forplejningen. Vi kommer ud med vore grill og sørger for at ingen af dine gæster går sultne hjem. Vi kan lave lækre møre grillbøffer eller burgere eller pølser - af vores eget kød. Tilbehør kan vi have med eller du kan sørge for det.

I kan også leje vores mødelokaler på gården til møde, event eller familiefest med eller uden forplejning.

Vi kan tilbyde Bed & Breakfast i landlige omgivelser og overnatning med autocamper (Pintrip)

Se alle detaljer på vores hjemmeside

Freerslev Kotel Besøgsgård og Gårdbutik

Åbningstider

Kontakt os for åbningstider.

Planlæg min rute

Roskildevej 207, 3330 Gørløse