Tranegården – Oplevelser for hele familien

Tranegården ligger i Laugø lige uden for Helsinge, og producerer lækre fødevarer af høj kvalitet til hele Nordsjælland. Vores produkter er baseret på friske råvarer fra gården, og vores koncept er “fra jord til bord”.

Tranegård er, udover at være en ambitiøs fødevareproducent, et sted, hvor lokalområdet kan samles om begivenheder og læring om moderne landbrug. Vi tilbyder aktiviteter for de små (biler og svævebane), og så kan man hilse på gederne og køerne på marken. Vi glæder os til at tage imod jer – og ikke mindst, at bringe jer med på vores rejse og udvikling. Vores hjerte banker for naturlige, friske fødevarer og ikke mindst lokalmiljøet – kom selv og smag forskellen. Gårdbutikken bugner af lækkerier, og mad og drikkevarer kan nydes både indendørs og udenfor.

TRANEGÅRDENS ISMEJERI
På Tranegården er vi stolte af vores is, hvis rejse begynder med køerne på marken. Isen er nemlig produceret af frisk mælk fra vores jerseykøer, samt andre lokalproducerede råvarer. I gårdens ismejeri, omdannes det til den lækre, cremede is du kan smage, når du besøger os. Vi har altid mange varianter i køledisken, og isen er naturligvis helt uden e-numre og tilsætningsstoffer.

KØD FRA GÅRDENS DYR
Når gårdens kalve er blevet slagteklare efter 1,5-2 år med masser af frisk græs og økologisk foder, sælger vi det møre kød i gårdbutikken. Hvad enten du er på udkig efter smagfulde bøffer til weekenden eller vil lave en lækker hverdagsburger, så har vi det.

TRANGÅRDEN- LOKALT, ÆRLIGT OG BÆREDYGTIGT

Tranegården

Åbningstider

Kontakt os for åbningstider.

Planlæg min rute

Laugøvej 17, 3200 Helsinge