Slagterparret Dorthe Wistrøm og Henrik Rye Schmelling går hver eneste dag på arbejde med en mission for øje: Det gode og traditionsrige slagterhåndværk skal til stadighed udvikles og fornyes – til glæde for forretningens kunder. SIDEN 2006 HAR DE DREVET SLAGTERFORRETNINGEN I GILLELEJE. HVERDAGEN DELES MED SEKS FAGUDDANNEDE MEDARBEJDERE OG MANGE LOKALE KUNDER, TURISTER FRA NÆR OG FJERN OG ALLE DE, DER KØRER TIL NORDSJÆLLAND FOR AT FÅ EN GOD OPLEVELSE I FORRETNINGEN Det kalve-, okse-, lamme- og svinekød der sælges fra Slagter Schmellings disk og senere serveres på dit middagsbord har den korteste vej fra landmand til slagteri og udskæring hos Slagter Schmelling. Din mad med mere-slagter sikrer sig, at alle slagtedyr er opvokset og produceret under etisk forsvarlige vilkår. Dyrene behandles efter principper om godt landmandsskab, hvilket vil sige kvalitet og dyrevelfærd hele vejen fra jord til dit bord. Dyrene udsættes f.eks. ikke for lange og udmattende transporter. Ikke alene er lange transporter uetiske over for dyrene, men kødets kvalitet daler også væsentligt, når dyrene er stressede og udmattede. Hovedparten af Slagter Schmellings kalve- og oksekød stammer i øvrigt fra Jylland Beskrivendetekst: Slagter Schmellings hjemmelavede pølser er et kapitel for sig. Fremstillingen bygger fra start til slut i fremstillingen på godt, velafprøvet og traditionelt håndværk. Lige fra opskæringen af råvarerne til den færdige pølse langes over disken har slagteren fuld fokus på godt håndværk. Slagtermester Henrik Rye Schmelling og hans dygtige ansatte bruger kun et minimum af tilsætningsstoffer. Velduftende og aromatiske krydderier fra hele verdens tilsættes til gengæld med rund hånd for at give de helt rigtige smagsoplevelser. Det der virkelig betyder noget for den gode smag er bl.a. valget af råvarer. Slagterens egne pølser får også lov til at modne under de rigtige forhold og i lige så lang tid som modningen tager. Henrik Schmelling røger selvfølgelig i en god gammeldags røgeovn. Hjemmelavede pølser fra slagtermesteren – de skal smages!

Slagter Schmelling

Åbningstider

Kontakt os for åbningstider.

Planlæg min rute

Vesterbrogade 7, 3250 Gilleleje