Om sommeren er Furesøbad, der ligger ud til Danmarks dybeste sø, et af de bedste badesteder i landet. Her kan du hoppe i vandet fra vores badebro og slappe af på vores kunstigt anlagte strand, alt imens de små børn plasker rundt i soppebassinet og bådene sejler forbi. Hvis du trænger til en pause fra sand og vand, har vi også et areal med græs – og der er desuden masser af skov- og naturområder lige i nærheden! Så når solen skinner, varmen trykker, og du trænger til en dukkert, er Furesøbad en oplagt destination til en hyggelig familieudflugt, hvad enten du bor tæt på eller kommer langvejs fra.

Mad og drikke

Når du bliver tørstig, eller hvis sulten melder sig, kan du gøre brug af Furesøbadets kiosk og Restaurant Marina Furesøbad. Kiosken sælger is, sodavand, slik, slushice og fastfood, og restauranten, der naturligvis har udsigt over Furesøen, laver en legendarisk burger med pomfritter – et evigt hit blandt børn og unge. Der er også stillet grillpladser op, som dem af jer, der gerne selv vil stå for madlavningen, kan benytte. Men vær opmærksom på, at der i travle perioder kan være rift om disse.

Furesøbads historie

Furesøbad har eksisteret siden starten af 1900 tallet. I 1974 byggede Værløse og Farum kommuner et fælles kommunalt søsportsanlæg ved Furesøbad. I 2001 blev Furesøbad kraftigt renoveret så det kom til at se som i dag. I dag er badet administreret af Michael Bay Olsen.

Furesøbad

Åbningstider

Kontakt os for åbningstider.

Planlæg min rute

Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse