Bryggeriet med det store sortiment
Hornbeer er et familieejet gårdbryggeri, beliggende i det smukke Hornsherred. Det var Gunhild og Jørgen der startede bryggeriet i 2008. Bryggeriet er efterfølgende blevet overtaget af familien Sandgreen Jensen og deres gode ven Julian Blair. Hornbeer ligger jo i Hornsherred, og Hornøl lyder jo lidt dumt – derfor Hornbeer.
Al udvikling af opskrifter, brygning, tapning og håndtering sker på gårdbryggeriet. Etiketterne males af Gunhild.
Øllet kan nydes i udvalgte cafeer og restauranter, og det kan købes i mange gårdbutikker og specialbutikker og hos vinhandlere. På Hornbeer kan vi rigtigt godt lide øl. Derfor brygger vi mange forskellige. Men kun øl vi selv kan lide. Gerne øl med lidt kant. Men ikke uden at vi altid søger at opnå fuld balance og harmoni i smagsoplevelsen.
Hornbeer er et eksperimenterende bryggeri, med alt lige fra syrlige frugtøl og cider, over hvedeøl, pilsner, Ipa, NEIPA, bock, belgisk ale, trippel, porter og stout. Alle øl er brygget ud fra gamle håndværks-traditioner, med malt fra de sjællandske marker, og kun de bedste råvarer. Øllet er upasteuriseret og ufilteret, hvilket sammen med et godt håndværk giver en unik og fuld smagsoplevelse. Øllet er værdsat både lokalt og verden rundt med mange priser for øllet´s særlige gode smag.
Øl brygget på Hornbeer – tager den tid det tager. Det er som tilbage på Brygger Jacobsens tid i 1850’erne. Han gik ikke på kompromis. Lang lagring giver godt øl. En stor del af sortimentet brygges økologisk, og med brug af solenergi og jordvarme, forsøger Hornbeer at være et bæredygtigt og ressource-økonomisk bryggeri. Men specielt for Hornbeer er etiketterne. Det er næsten små kunstværker, malet af Gunhild, og fulde af humør og farver. Man vil også finde masser af humor, når man læser teksten på etiketterne på mange af øllene. Så man kan sige at bortset fra at øllet smager godt, så giver både etiket billede og tekst, dig et smil på læben.