Simonsens Coffeetruck

SIMONSEN COFFEETRUK ER EN ØKOLOGISK KVALITETSBEVIST KAFFEVOGN FRA NORDSJÆLLAND.
VI SERVERE FRIKSLAVET PRODUKTERE MED RÅVARER FRA GÅRDENE OMKRING OS.

Vi hedder Chelle og Andreas, er til dagligt gift og har sammen 3 skønne børn.
Vi har altid elsket den gode smagsoplevelse, og især kaffe, bagværk og is er noget som betyder ekstra meget for os – derfor har vi besluttet at leve af vores passion.

Hos os kan du altid få en god kop økologisk kaffe, te eller varm chokolade. Vi bruger vores egen kaffeblend i vores kaffer. I vognen servere vi også hjemmelavet økologisk bagværk i form af boller og cookies.
VI servere også vores hjemmelavet is der laves af de råvarer som gårdene omkring os kan levere. Smagene i vores is stammer kun fra den naturlige råvarer, dette kan lade sig gøre fordi at vi i vores bær is tilsætter op til 30% bær.
Vores sortiment skifter efter sæson.
Vi servere også økologiske is sandwich, hvor du selv vælger en cookie variant, to kugler is og får den dybet i valgfri chokolade.

Kom og mød os, og se om du ikke også kan smage forskellen!

Vi kommer til at køre rundt på Nordsjælland, deltage på events eller man kan booke os til privatarrangementer.

Vi er en lille vogn med en stor mening, og vores 6 mærke sager er:

– ØKOLOGI Alt vi laver i vognen er 100% økologisk.
– UNDGÅR PLAST Vi undgår plast i det omfang det er muligt, og arbejder dagligt på at finde nye løsninger der hvor vi endnu ikke kan vælge plastik fra.
– INGEN E-NUMRE Vi tilsætter kun rene råvarer i vores produkter, intet andet. #ingenhemmeligheder.
– LOKALE RÅVARER Vi bruger så vidt som muligt kun råvarer fra gårdene omkring os. Dette sikre både den tætte relation til vores leverandører, at råvaren er frisk, og vi skåner miljøet ved at købe lokalt.
– SPREDE GLÆDE Vi har en vision om at sprede glæde alle steder vi kommer, både på grund af vores lækre produkter men også vores gode humør.
– FRISKHED Alle vores produkter frisklaves hver morgen inden vi klar til at servere dem for vores kunder. Flere gange om ugen henter vi produkter for at sikre at kvaliteten altid er i top. Friskhed og smag hænger i den grad sammen.

Find os gerne på facebook og instagram @simonsencoffeetruck.dk

https://www.simonsencoffeetruck.dk

God dag!

Med venlig hilsen

Chelle og Andreas Simonsen

Simonsen Coffeetruck

Amalievej 12

3550 Slangerup

Tlf: 28961525