INVITATION: FÅ SUCCES SOM FOOD sTART-UP

INVITATION: FÅ SUCCES SOM FOOD START-UP

Smag på Nordsjælland er partner i Fremtidens Madscene og Greater Copenhagen Food Startup.

Vi inviterer derfor til kick-off torsdag 24. august, hvor der fortælles om hvordan projekterne med viden, acceleratorforløb, mentornetværk og forretningsudvikling kan hjælpe fødevare-startups .

Torsdag den 24. august 2017, Kl. 16.30-19.30

CPH Food Space, Slagtehusgade 11, 1715 København V

Hvad skal der til for at få succes som fødevare-startup eller fødevarevirksomhed? Mød tre stærke teams til en snak om, hvordan de er gået fra ide til forretning i fuld fart. Hvad har været deres største øjeblikke, og hvor har de brændt fingrene?

Dare to Eat
Ja, insekter smager godt! De to grundlæggere fortæller, hvordan de på 3 måneder er gået fra ideen om at skabe højkvalitetsprodukter baseret på spiselige insekter til at være på hylderne i Irma.

UrbanWineBox
UrbanWineBox har åbnet en enestående vinkælder med plads til 100.000 flasker under Carlsberg Byen, og giver vinentusiaster mulighed for at købe unikke flasker. Hør, hvordan de er gået fra god ide til god forretning med kurs mod udlandet.
Average Meatballs
Tre kokke, der ville lave en foodtruck med fokus på økologi og bæredygtighed. Det fik de så stor succes med, at de fik lyst til at lave en restaurant – som nu er blevet til tre – på kun 11 måneder.
ET GLAS OG LIDT AT SPISE
Gastronomien er i centrum