Chef’s Café – går hele vejen med lokal økologi.

Chef’s Café alias Susanne Haakonsson er blevet hædret for sin store indsats for, at vi kan spise lokal økologi og godt madhåndværk, når vi går på café i Frederikssund.

Chef’s Café – går hele vejen
med lokal økologi.

Chef’s Café alias Susanne Haakonsson er blevet hædret for sin store indsats for, at vi kan spise lokal økologi og godt madhåndværk, når vi går på café i Frederikssund.

Smag på Nordsjælland giver deres Diplom, som annerkendelse for at Susanne gør en ekstra indsats for at finde gode lokale råvarer, som hun med kompetent håndværk forarbejder og serverer på tallerkenen i Chef’s Café . I forhold til at få fat i de rigtige råvarer samarbejder Chef’s Café med Svanholm om levering af grøntsager, mælk og æg, mens Selsø-øko leverer frilandsgrise og Hornbeer de håndbryggede øl samt Hansens Is, der leverer flødeisen – det hele er selvfølgelig kvalitet og lokal økologi.

Efter at have arbejdet som kok i mere end 15 år, har jeg valgt at starte min egen café. Vores koncept er, at al maden laves fra bunden af gode lokale økologiske råvarer. Det giver den størst mulige fleksibilitet og den bedste mad forklarer Susanne og takker for anerkendelsen.

Diplom Chef’s Café 2 beskåret
På foto ses den glade modtager af Smag på Nordsjællands Diplom for lokale råvarer og unikt madhåndværk, Susanne Haakonsson , flankeret af de lokale råvareleverandører Tine og Jeanette fra Svanholm , Bo fra Selsø-øko og Gunhild, Hornbeer .

Chef Café – gris selsø 3 beskåret
Chef Susanne laver maden fra bunden af friske gode lokale råvarer, her gris fra Selsø-øko.