Nyheds blog

Chef’s Café – går hele vejen med lokal økologi.

Chef’s Café alias Susanne Haakonsson er blevet hædret for sin store indsats 

“Kong Gulerod” – ”skal vi bruge pisk eller gulerod”

Hvad er der med den gulerod? Vi har allieret os med Marie  

Kaffe- og chokoladehåndværk

Madhåndværk I Smag på Nordsjælland er vi madhåndværkere.

Har du smagt bacon – altså den rigtige, tørsaltet?

Bacon Der skal grisebryst, salt, røg samt god tid til modning for

KVAN – den glemte køkkenurt

Kvann Kompagniet har genintroduceret en gammel, men glemt køkkenurt, nemlig 

Honning, der smager af Nordsjælland

OverggardGutfelt producerer honning hvor naturens luner får lov at udtrykke sig i smag, duft 

Mød bær- og frugtavlerne på Esrum Kloster 26-27. august.

Man skulle ikke tro det, men klimaet i Nordsjælland er godt 

IS – direkte fra koen

Når vi laver is på Kollerødgård, er det med helt frisk mælk fra gårdens egne køer.   Vores køer er Rød Dansk Malkerace. De 

Smag dig igennem de Nordsjællandske vingårde

Mød vinbønderne fra Nordsjælland på Esrum Kloster 

Grise, der giver en god smag i munden

Landlyst – mød os til Høstfestival, Esrum Kloster 26-27. august I marts 2014 

INVITATION: FÅ SUCCES SOM FOOD START-UP

Smag på Nordsjælland er partner i Fremtidens Madscene 

Kurt’s Økokød – dyrene laver naturpleje – du kan smage landskabet

Kurt’s Økokød  – mød os til Smag på Nordsjælland 

Smag på Nordsjælland holder Høstfestival 26-27. august på Esrum Kloster

Mød os og fyld poserne med Nordsjælland! Smag på Nordsjælland og Esrum Kloster inviterer alle madører til en weekend med lokale kvalitetsråvarer, madoplevelser, madworkshops og madkultur. Me

Mangholm passer på de gamle husdyrracer

Mød os til Smag på Nordsjælland Høstfestival, Esrum Kloster 26-27. august Mangholm er et økologisk landbrug, der drives af familien Hage. Tine Hage er den daglige leder og det er